Snoop Dogg с нов албум, изцяло продуциран от Pharrell Williams

Snoop Dogg обяви премиерата на дългоочаквания си албум Bush тази пролет, който ще излезе у нас тази пролет от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. 
 
Bush е изцяло продуциран от носителя на Грами Pharrell Williams и е общ проект на двете криейтив компании на артистите - Doggy Style Records и I AM OTHER. Snoop Dogg вече загатна за звученето на албума като разкри част от пилотния сингъл “Peaches N Cream” в кратко видео, което беше публикувано в социалните мрежи и в редица дигитални платформи, както и на специално създадения сайт за кампанията на проекта, FollowTheBush.com
 
 
Култовото партньорство между старите приятели Snoop Dogg и Pharrell Williams идва след редица успешни колаборации в студиото, които водят началото си преди повече от десет години. Сътрудничеството започва, когато двамата си обещават да върнат обратно в песните липсващия позитивен дух в съвременната музика, създавайки парчета посветени на по-доброто настояще и идеалистичното бъдеще. 
 
Смесица от фънк с R&B и поп звучене, Bush се разкрива в целия си "фънкарски блясък”, казва самият Snoop и допълва: "Албумът е тотално различен от всичко до момента, което съм правил”. Албумът включва и редица изненадващи колаборации, достатъчни за Pharrell да сподели в скорошно интервю "Албумът на Snoop е по-добър от моя!”.

Свързани новини

Снуп Дог ще отразява Олимпийските игри

08.01.2024

Alek Sandar, Lil Wayne и Snoop Dogg

29.08.2022

Snoop Dogg и Кели Кларксън - водещи

15.02.2022

Snoop Dogg със свой собствен "Боен клуб"

21.04.2021

Обявиха саундтрака на десетилетието

25.11.2019


flash