Търси в сайта...

Chris Brown ще се жени

Karrueche Tran е готова да се омъжи за Chris Brown. 26-годишният модел - чиято нестабилна връзка с изпълнителя постоянно захранва колонките на жълтите медии - няма търпение да се омъжи за него, дори ако се наложи да го чака да излезе от затвора, ако го осъдят ефективно заради нарушение на пробацията си от 2009.
 
"Разбира се, че иска да се омъжи за Chris. С никого другиго не би прекарала живота си. Тя толкова го обича и ще бъде до него, каквото и да стане през март", уверява източник, близък до двойката. 
 
Междувременно 25-годишния изпълнител - който наруши пробацията си, като отказа да изпълнява условията по полагане на обществено полезен труд и напусна града без позволение - също нямал търпeние да се ожени за приятелката си, макар да се страхува какво ще му донесе бъдещето преz март по време на изслушването му.
 
Източник разказва пред HollywoodLife.com: "Той се страхува какво ще стане, но знае със сигурност, че иска тя да има пълен достъп и контрол над нещата му, в случай че се стигне до нещо такова - затова иска да се оженят по-бързо, за да има тя това право по закон."

Свързани новини

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown с нов двоен албум

01.07.2019

Chris Brown - “Undecided”

08.01.2019

Chris Brown с нов двоен албум

02.11.2017

Chris Brown - "Questions"

22.08.2017


flash