Техно звездите Chris Liebing и Adam Beyer - на Dance Arena-та на EXIT 2015

След Motörheadи Eagles of Death Metal, които ще завладеят Main Stage нанай-добрия европейски фестивал, организаторите обявиха и диджеите, които ще отговарят за парти преживяването в първата нощ на фестивала на втората по големина сцена - Dance Arena!

Петнайстият рожден ден на EXITобещава да бъде най-грандиозното издание на фестивала до момента, с много изненади и (не)очаквани живи изпълнения.Откриването на тазгодишната страхотна програма на DanceArenaе поверено на музикалните гиганти Chris Liebing и AdamBеyer,  култовият тандем от Детройт Octave Oneи популярните представители на известния лейбъл на BayerDrumcode - NicoleMoudaberи JosephCapriati.

Местните представители на техно сцената са Dejan Milicevic,Marko Milosavljevicи дамата, която грабна сърцата на българската публика на EXITAdventure Bulgaria -Lea Dobricic.

 

Заедно, тази дружина ще сътвори най-щурото откриване на годишнината на EXITFestival!

 

Харизматичният германски продуцент ChrisLiebing е един от водещите изпълнители на техно сцената повече от 20 години, изграждайки безупречна репутация  и героичен статус сред публиката и колегите си. Liebingе познат още като един от първите, които въвеждат редица технологични иновации и издига DJизпълненията до ново „живо” ниво като постоянно използва четири канала, докато едновременно с това създава нови ремикси директно пред публиката. Резултатите вдъхновяват колегите му по целия свят. Наскоро Chrisприключи два нови ремикса за американската легенда Moby, а календарът му с участия и пътувания все още е считан за един от най-ненормалните в музикалната сцена. Само през изминалата 2014 той посещава Токио, Ню Йорк, Лондон, Бейджинг, Сан Франциско, Мексико Сити, Детройт, Буенос Айрес, Маями, Аместердам, Берлин и Барселона. Черешката на тортата е Ибиза, където той е хедлайнер на партита, организирани от титани като RichieHawtin, MarcoCarola, LocoDiceи SvenVath! Още по-впечатляващ е списъкът с музикалните фестивали, на които се е изявявал: Tomottowland, TimeWarp, ADE, Awakenings, WMC, Mayday, BPM, Movement, Hyte, Monegros, ElectricZooи NatureOne. Следващото лято е време да осъществи желание, което таи отдавна: време е за първото му излизане пред публиката на DanceArena!

Единственият истински техно викинг, шведският продуцент AdamBeyer, заедно с Liebingе част от така нареченото второ поколение на великите европейски звездни DJ-и. През 2015 и двамата празнуват юбилей от 20 години усърдна работа и могат само да се радват, че се намират на върха на своите кариери. Откакто публикува смазващия сингъл „DrumCodes1” през 1995, а после основа лейбъла Drumcode през 1996-та, Beyerпромени техно сцената завинаги и все още продължава да налага модата, която популяризира този вид музика по света. За трета поредна година Beyerсе завръща на DanceArenaи празникът ще е двоен, заради неговата годишнина на сцена и рожденият ден на един от най-добрите европейски фестивали!

Техно тандемътOctaveOneидва директно от сърцето на Детройт и се състои от братята  Lennyи LawrenceBurden. Автори на мега успешния синъл Blackwater, Burdenстоят и зад техно хитaJaguara на DJRolandи още много класики. Основата на техно сцената в Детройт е техният лейбъл 430 WestRecords. OctaveOneса известни със своите живи и изключително интересни и трудни за повторение изяви, с оригиналния звук, който може да бъде изпитан истински само на живо и най-много от всичко със звука на Детройт, който е толкова различен и богат. След преминалото изключително успешно турне през изминалата година, OctaveOneза пръв път ще се присъединят към фестивала в крепостта Петроварадин от 9 до 12-ти юли и със сигурност ще оставят незабравима следа на сцената на DanceArena.

 

Само по време на новогодишните празници промо билетите за петнайстото издание на EXIT ще включват подарък – билет за Sea Dance Festival!


Свързани новини

Global Music Report - резултатите

22.03.2024

Бебе на хоризонта!

18.03.2024

След 11 години...

11.03.2024

"Музикалните навици на българите"

26.02.2024

Латино звезда е ''Жена на годината''

20.02.2024


flash