Акустичният концерт на Графа е утре!

Акустичният концерт на Графа "Домино“ ще се състои утре, 25 ноември в Зала 3 на НДК. Известният поп изпълнител готви уникално изпълнение за своята публика. Концертът е част от кампанията на УНИЦЕФ срещу насилието над деца и половината приходи от билетите ще бъдат дарение към УНИЦЕФ, за чийто посланик беше избран Влади Ампов през септември тази година. 
 
Подготовката за лайва на 25 ноември е в последна фаза. Вече се работи по мултимедията, специфичното осветление и сценография. Певецът и неговите музиканти са готови с новите аранжименти на най-големите си хитове, сред които "Закъснявам, човек“, "А дано, ама надали“, "Седемте езера“, "Дим да ме няма“, "Невидим“, “Causa Perduta”, "Враг“, "Никой“, както и най-новият сингъл "Домино“, чието име носи и концерта. Месец след премиерата му, парчето стана хит в интернет и в родния ефир. 
 
По музикалното оформление на парчетата заедно с Графа работят едни от най-добрите български музиканти - Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Ивайло Звездомиров, Борислав Бояджиев, Краси Тодоров и Ла Ти Да. От Монте Мюзик само загатват, че ще има и специални гости на сцената – добре познатите Прея, Михаела Филева и VenZy, голямата изненада все още пазят в тайна. Програмата на изпълнителя ще премине през разнообразни стилове от поп-рок и суинг до фънк и реге.
 
Началото на концерта ще бъде в 20:00 ч., а местата в Зала 3 са почти разпродадени. Билетите са на цени от 30, 40 и 50 лв. и могат да бъдат закупени в Билетния център на НДК, Ивентим и Тикетпортал. 

Свързани новини

Турнето застава зад зелена кауза

25.07.2024

Влади Ампов с нов клип

16.05.2024

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024


flash