И най-сексапилният мъж на света е...

Chris Hemsworth беше определен за най-сексапилният мъж на света от сп. "People" .
 
 
31-годишният Chris пое короната, носена предходната година от Adam Levine, на живо по време на шоуто на Jimmy Kimmel, но с помощта на технологиите - тъй като е в родната си Австралия, участието му в живото предаване беше по Скайп.
 
Тъй като на английски името на званието е "най-сексапилният ЖИВ мъж на света", Chris прие наградата с чувство за хумор: "Много ви благодаря, особено съм развълнуван от частта "жив". Частта със сексапила е бонус", каза той и се пошегува, че наградата се базира на тест за интелигентност, а не на красота, а благодарността му е към родителите му, които са "ме сглобили в този вид".
 
Chris признава пред "People", че намира наградата забавна и не се взима на сериозно - и това е мнението и на съпругата му от 4 години, Elsa Pataky. "Е, поне ми осигурихте някоя и друга седмица фукане, с което да се измъквам от домашни задължения. Мога да й казвам "Хайде, хайде, виж какво мислят хората - значи не е нужно да мия повече чинии, нито да сменям пелени. Над тези неща съм. На върха съм!", продължава да се смее актьорът.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash