Графа разработва акустични версии за концерта си

Графа, известен с перфекционизма си, повече от месец работи върху акустичната програма, която заедно с музикантите Мирослав Иванов, Ивайло Звездомиров, Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Венци Трифонов и Ла Ти Да ще представи на сцената на Зала 3 на НДК на 25 ноември. 
 
Изпълнителят не е представял акустична програма от 8 години и това само е увеличило желанието му да отдели голяма част от времето си за подготовката ѝ. Успоредно с това от Монте Мюзик се грижат за преобразяването на Зала 3 и превръщането ѝ в най-подходящата сцена за изпълненията на Графа. Засега не разкриват детайли за сцената, осветлението и мултимедията, но са сигурни, че всички избрали 25 ноември, за да отидат на концерта, ще останат приятно изненадани и впечатлени.
 
На акустичния си концерт Графа ще изпълни парчетата "Домино“, "Закъснявам, човек“, "А дано, ама надали“, "Седемте езера“, "Дим да ме няма“, "Невидим“, “Causa Perduta”, "Враг“, "Никой“ и още много от своите хитове в нови, специално подготвени за концерта аранжименти, както и някои изненади.
 
Концертът "Домино“ е част от кампанията на УНИЦЕФ "Спри насилието“. Наскоро УНИЦЕФ БЪЛГАРИЯ официално анонсираха, че Графа е избран за Посланик на УНИЦЕФ. Многократно в свои интервюта изпълнителят споделя, че това е голяма чест и едновременно с това отговорност за него, която осъзнава и приема. Темата на актуалния хит на Графа "Домино“ е вдъхновена от посланието "Спри насилието“, а песента е посветена на каузата. През 2013 Графа направи национално турне и дари 50% от приходите от билетите на УНИЦЕФ. През тази година отново 50% от приходите от билетите  ще бъдат дарени за каузи на УНИЦЕФ. 
 
Билетите за концерта се продават в Ticketportal, Eventim и на Билетния център в НДК.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

08.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023


flash