David Guetta пусна “Dangerous” с участието на Sam Martin

След като оглави британския чарт за сингли за 7-ми път в своята кариера с парчето “Lovers On The Sun”, David Guetta застава зад пулта за песента “Dangerous” , в която отново звучат вокалите на изгряващата звезда Sam Martin.
 
Въпреки че е известен със своите успешни проекти, заедно с някои от най-големите световни артисти, Guetta работи и с таланти като Sia. Той повярва в нейния невероятен дух и сега тя е световна сензация. В Sam David откри друг невероятен глас. Със задаващия се албум Listen на хоризонта , френският диджей обяви и своя нов сингъл “Dangerous”, в който отново участва американският вокалист Sam Martin. 
 
 
“Dangerous” прави изключение от утвърденото звучене на диджея. Но Guetta e артист, който обича да поема рискове, и доказателство за това е албумът му Nothing But The Beat, в който диджеят смеси електронна музика с хип-хоп. Започващ с едва уловимия звук на пиано и струни, сингълът изведнъж разкрива силния глас на Martin. Песента е въртележка от синтезатор, който проправя пътя на вдъхновената от фънка бас китара, докато електронното звучене прелива в музиката на класическите инструменти. “Dangerous” е песен, която разкрива способността на Guetta да обединява качествената денс музика и покоряването на класации – умение, което го прави един от най-успешните диджеи в света.
 
“Dangerous” е част от новия албум на David Guetta Listen, който ще включва много нов материал и електронен набор от колаборатори. Записът ще излезе на 24 ноември и ще се бори да задмине успеха на албума Nothing But The Beat (2011), станал 3 пъти платинен и спечелил на Guetta няколко награди, сред които Grammy и AMA. 
 
Албумът Listen на David Guetta ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash