Beyonce и Jay Z се разделят след края на турнето?

Музикалното семейство Beyonce и Jay Z са на път да се разделят, пише бгнес, цитирайки източници на Huffington Post. Според тях двойката е в по-дълбока криза, отколкото хората подозират и макар че правят всичко, за да потръгнат отново нещата - включително наеха терапевт, който да пътува с тях, за да може да ги консултира редовно - нещата просто не вървят.
 
"Те опитват да намерят начин да се разделят, без да се развеждат… В момента са на огромно турне и вече получиха предварително по-голямата част от заплащането от спонсорите", твърди източник на в. "Ню Йорк Поуст", като добавя "Макар че ще вкара в сметките им милиони, турнето вероятно ще сложи край на връзката им".
 
Двамата смятали, че 2-годишната им дъщеря Blue Ivy отново ще ги сближи, но много скоро поели по различни пътища. "За момент нещата при тях започнаха да се нареждат. Тя дори заговори за увеличаване на семейството. Но много скоро всичко тръгна по старому - той си правеше своите неща, тя - нейните. Те направиха класическата грешка - помислиха си, че едно дете ще промени всичко и ще им помогне да върнат пламъка пoмежду си", твърди източникът на изданието, като допълва, че макар формално двамата да са още заедно, вече не носят халките си.

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе - №1 в САЩ и на Острова

08.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Нападнаха Бионсе в социалните мрежи

02.08.2022


flash