Търси в сайта...

50 Cent: "Не разговарям със сина си"

50 Cent призна, че не поддържа отношения с големия си син.
 
Американският изпълнител стана баща на Marquise през 1997 заедно с приятелката си Shaniqua Tompkins, припомня бгнес. В миналото звездата обясняваше, че наследникът му го вдъхновява да развива кариерата си, но на този етап те не поддържат никакви отношения. "Аз и синът ми вече не поддържаме контакт. Това е благодарение на майка му, той просто е приел нейния начин на мислене", споделя в интервю рапърът. Наскоро тя даде обширно интервю за радиостанция в Атланта, разказвайки как рапърът не е отишъл на дипломирането на сина си и не е спазил обещанията си да поддържа контакт с него.
 
Той има още един по-малък син от вече бившата си приятелка Daphne Joy. По-рано тази година за пръв път 38-годишната звезда публикува в социалните мрежи поредица от снимки заедно с второто му дете. Звездата уверява, че не страда за миналите събития в живота си и се определя като почитател на положителното мислене в ежедневието. Мнението му за човека до него е, че на първо място двамата трябва да бъдат приятели и това никога не трябва да се забравя.
 
"Приятелството е най-силната форма в отношенията между хората. С времето стойността му се превръща в безценна. В този момент двойката трябва да помисли за брак", завършва 50 Cent.

Свързани новини

50 Cent потроши DJ оборудване

13.12.2017

50 Cent напуска Shady Records

21.02.2014

50 Cent обезнаследи сина си

10.07.2013

50 Cent не хвали оръжията и насилието

28.03.2013


flash