Румънската звезда Inna подписа договор с Atlantic Records

Atlantic Records съобщи новината за подписването на договор с международната поп сензация Inna. Дебютният сингъл през лейбъла на родената в Румъния суперзвезда, “Cola Song”, ще бъде пуснат в iTunes на 15 април. 
 
“Cola Song”, включваща JBalvin, един от изгряващите колумбийски регетон рапъри, е продуцирана от TJR (“Don’t Stop The Party” на Pitbull) и Axident (“Turn Up The Love” на Far East Movement) и написана от Breyan Isaac (Flo Rida, Pitbull) и Andrew Frampton (Westlife, Natasha Bedingfield, Gavin DeGraw). Песента е записана в известното студио на Atlantic Records в Лос Анжелис. 
 
Премиера на клипа към “Cola Song”, заснет в Барселона и Коста Рика от John Perez (Shakira, Rihanna, Jay Z, Paul McCartney, Beyonce), ще бъде на същата дата в официалния YouTube канал на Inna.
 
“Чувствам, че “Cola Song” е един от моите най-секси клипове”, споделя Inna. “Кара ме да се чувствам добре със себе си, пълна с енергия, готова за дългото и красиво лято. Надявам се всички мои фенове да се насладят на видеото – знам, че те ще танцуват и ще се чувстват добре, слушайки го.”
 
Родена като Elena Alexandra Apostoleanu, Inna се появява за пръв път на световната поп сцена с “Hot” през 2008, който се превръща в интернационален номер едно хит, като в САЩ покорява класацията на Billboard “Hot Dance Airplay”. Следват три успешни албума и непрекъсната поредица от хит сингли, включвайки денс фаворитите като “Sun Is Up”, “Party Never Ends”, “Amazing”, “Club Rocker” с Flo Rida и “More Than Friends” с Daddy Yanke. Свободно говореща три езика Inna също така се е доказала като желана дуетна изпълнителка със скорошните си изяви, като песента на Pitbull от 2013 “All The Things”. 

Свързани новини

Новият албум на INNA излезе

10.01.2022

INNA с нов сингъл

29.10.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021

INNA с гореща нова колаборация

23.04.2021

INNA се завръща с ново парче на френски

05.11.2019


flash