Rihanna иска да се премести при Drake?

26-годишната Rihanna и 27-годишният рапър Drake са неразделни през последните няколко седмици, а певицата се надява той да я попита скоро дали иска да живеят заедно, твърдят множество медии отвъд океана, цитирани от бгнес.
 
"Тя ще се радва да види дали двамата могат да съжителстват, но не иска да го принуждава за нищо. Връзката им се развива нормално, а Rihanna не иска да взима контрола над нещата. За това е оставил всичко в ръцете на Drake", разкри неин близък пред HollywoodLife.
 
Двойката вече е обсъдила идеята да се съберат в една къща, но все още не са решили дали са готови за следващото ниво. "Всичко е въпрос на време. Те не бързат, защото времето е на тяхна страна", каза същият източник.
 
В началото двамата имали намерение да поддържат нещата на необвързващо ниво и да бъдат по-скоро "приятели с бонуси", но нещата се развили другояче. "Rihanna е човешко същество, Drake също и двамата не мога да избягат от това. Появиха се чувства и у двамата и сега предпочетоха да се движат по течението и да видят до къде ще ги доведе то", казва източникът.

Свързани новини

Дрейк с нов албум

10.11.2022

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022


flash