Чуй “Heart To Heart” на James Blunt

След успеха на първия сингъл, “Bonfire Heart”, James Blunt атакува класациите с ново парче. Песента е “Heart To Heart” и също е част от последния му албум Moon Landing. Сингълът е поредното доказателство за способността на James да създава вдъхновяващи и романтични парчета. 
 
 
Албумът Moon Landing бе посрещнат горещо от своите фенове. Само седмица след неговото издаване, той бе на първите места по класациите в Австрия и Швейцария, на вторите в Австралия, Германия, Канада и Великобритания, като в последната страна записът се продава в повече от 41 хиляди бройки още първата седмица, разбивайки рекорда на предишния Some Kind Of Trouble и по продажби, и по място в класациите. Към момента Moon Landing може да се похвали с платинените си продажби в Австралия и златните си в Канада, Германия, Нова Зеландия и Обединеното кралство. 
 
След дебюта му на сцената през 2004, James има зад гърба си четири #1 сингъла и спечелени безброй награди, включително две BRIT, две Ivor Novello, 5 номинации за Grammy и множество отличия от MTV. Той продава близо 17 милиона албума и 20 милиона сингъла по цял свят.
 
Албумът Moon Landing на James Blunt е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Ново от Джеймс Блънт

01.11.2023

Нов видеоклип от Джеймс Блънт

16.10.2023

Ново от Джеймс Блънт

04.10.2023

Нова продукция от британеца

04.08.2023

Топ 3 на новите албуми

26.11.2021


flash