ООН се включва в новото видео на David Guetta “One Voice”

David Guetta заедно с Обединените Нации и други международни организации за помощ представиха видеото към новата песен “One Voice” (с вокалите на  Mikky Ekko), в подкрепа на кампанията “The World Needs More__”, за да съберат средства за хуманитарни спешни случаи. 
 
Кампанията “The World Needs More__” позволява на водещи марки да спонсорират дума, която те вярват, че по света би имала нуждата да се използва повече. Всеки път, когато тези думи се споделят в Twitter, или през уеб сайта на кампанията theworldneedsmore.org, един долар се добавя в подкрепа на усилията, които са в помощ на кризите с най-малко средства по света. Кампанията бе открита на световния ден на хуманитарността, 19 август, а видеото е представено сега, за да събере средства за облекчаване на условията за живот след тайфуна Haiyan във Филипините. 
 
 
“Музиката е силен начин за връзка и събира хората заедно” казва Guetta. “Заедно ние можем да използваме нашите гласове и наистина да помогнем на хората в нужда по света. За мен е голяма чест да съм част от тази кампания. Ако ние можем да променим нещата, само като казваме, че света се нуждае от това сега и да съберем пари, за да помогнем на ООН – еха! Това е невероятно!” 
 
David Guetta има 47 милиона последователи във Facebook и 16 милиона в Twitter, правейки го един от най-"следените” хора в света. Лично той спонсорира думата #Love. Останалите спонсорирани думи са #Inclusion, #Education, #Strength, #Entrepreneurs, #Dreams, #Empowerment и #Healthcare, както и #Dialogue; очаква се да се увеличават.
 
Като подкрепяте спонсорирана дума чрез двойния хаштаг #theworldneedsmore #yourword, един долар ще бъде дарен за хуманитарна помощ или за да се увеличи знанието за нуждата от грижа. В Америка всеки има възможността да дари десет долара като пусне смс “ONEVOICE” на 90999.

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash