One Direction на корицата на "Seventeen" (галерия)

One Direction са на корицата на сп. "Seventeen" за декември/януари, с интервю, в което споделят по-малко известни неща един за друг ("Всички пеем под душа, но гласът на Liam се носи и през стените!") и разказват за живота на път. Момчетата са заснели една обща корица, както и индивидуални, с лицето на всеки от тях.
 
На въпроса как запазават нещата забавни на турне, Louis Tomlinson отговаря: “Нарочиха ме за шегаджията. Обичам да променям думите на песните, когато момчетата го очакват най-малко - реакциите им са безценни!”
 
Що се отнася до това кой е в най-добра форма, Niall Horan е категоричен: "Liam! Този човек има плочки на корема като състезател! Но истината е, че работи много здраво за това и не разчита на гени - признавам му го.”
 
А кои са разкрасяващите продукти, на които разчитат? “Овлажняващ лосион", не крие Zayn Malik. "Нищо друго не поддържа кожата мека”. "И паста за зъби", добавя практично Liam. "Свежият дъх е задължителен, особено когато сме на сцената и си пеем в лицата един на друг".

Свързани новини

Бъбреци тормозят звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън с концерт у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019


flash