DMX идва в България за концерт в края на месеца

След множеството проблеми с властите и излежаните му присъди, DMX вече е свободен човек и тръгва на турне, което ще обхване Европа, Азия и Африка.
 
Earl Simmons, както е истинското име на DMX, пристига в София на 29 ноември, веднага след участието си на голям фестивал в Прищина, Косово. За локация на концерта е избрана обновената зала Христо Ботев в Студентски град. От българска страна концерта ще подгреят xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho, beatbox Red One, DJ SWED LU, DJ Yangfetish, DJ Diamondz, X NRG crew, dance formation Sugar Wings, а водещ ще бъде Negy (Fars).
 
Билети могат да бъдат закупени от Eventim, Ticketportal и Ticketstream, както и в Билетен център НДК. Билети за студенти се пускат в ограничени количества и могат да бъдат закупувани и всеки четвъртък на 359 High Society Party в клуб Грамофон. Промоутърите организират и томбола с 12 безплатни билета, която ще се тегли на 7, 14, 21 и 28.11 по време на партитата в клуба. На 28.11 на голямото пре парти за DMX ще бъдат изтеглени печелившите, които ще гледат безплатно концерта.
Нормален билет - 35 лв. (предварителна продажба)
Студентски билет - 25 лв. (предварителна продажба)
VIP билет - 55 лв. (предварителна продажба)
 
ВАЖНО: Събитието е забранено за лица под 18 години! Всеки, закупил студентски билет е необходимо да покаже валиден и заверен документ, с който удостоверява, че има студентски права на входа на залата. Ако такъв липсва, лицето няма да бъде допуснато до събитието или ще трябва да закупи нормален билет.
 
Повече за DMX:
Earl Simmons е роден на 18 декември 1970 в Балтимор, щата Мериленд, САЩ. Израства при леля си в Ню Йорк Сити. Прекарва голяма част от времето си на улиците и в гетото на Йонкърс(Ню Йорк) и извършва много престъпления, за които бил често арестуван - прекарал е голяма част от юношеството си в затвор. Той обаче взима хип-хопа на сериозно и го счита за начин да избегне трудните времена, през които минава. 
 
X обожава кучетата. Малко известно е какво точно означава голямата татуировка на гърба му “ONE LOVE BOOMER” и рисунката под нея на глава на питбул. BOOMER е било любимото му куче - единственият приятел, на който можел да вярва. За жалост обаче го прегазва кола и то умира, а DMX татуира името му на гърба си, за да го помни цял живот.
 
DMX е част от легендарния лейбъл RUFF RIDERS, участва в различни общи проекти с LL Cool J, Mase, Sisqo, Rakim, Busta Rhymes и др. DMX прави и добра филмова кариера в ленти като “Belly”,”Romeo Must Die”, “Exit Wounds” и “Cradle 2 The Grave”.

Свързани новини

DMX се бори за живота си

05.04.2021

DMX попадна зад решетките

02.02.2018

DMX е приет в болница

10.02.2016


flash