Чуй новия сингъл на Little Mix - "Move"

След едно изключително натоварено лято, поп сензацията Little Mix се завръщат с новия си сингъл "Move". Песента е част от предстоящия студиен албум на групата, който ще излезе на 11 ноември.
 
 
Момичетата от Little Mix обявиха, че завършват студийните записи за  предстоящия си втори албум. Групата е съавтор на всички парчета в проекта заедно с някои от най-утвърдените имена в бизнеса като TMS (‘Wings’), Shaznay Lewis (‘How Ya Doin’?), Nicola Roberts (Girls Aloud) и MNEK (A*M*E, Rudimental).
 
Дамската група Little Mix, в която влизат Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock и Jade Thirlwall, се създава през 2011 в осмия сезон на британското издание на X Factor. Little Mix става и първата група-победител в историята на предаването. След финала, излиза дебютният албум на момичетата - DNA, сертифициран по-късно с платинен статус във Великобритания. 
До момента групата има от албума два #1 сингли в британския чарт. Little Mix успяват да излязат от границите на Великобритания като подобряват рекорда на Spice Girls в САЩ за най-добър дебют на британска дамска група, след като DNA влезе на #4 в Билборд Топ 200. DNA е със златен статус в Австралия, а дебютният им сингъл "Wings" излезе в специални версии в Япония и Южна Корея, заради огромния успех на момичетата там. 

Свързани новини

Ново соло приключение за певицата

29.03.2024

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021

#FreshNewMusic - най-добрите нови албуми

15.11.2021

Little Mix с първа песен като трио

11.11.2021

#FreshNewMusic (01-05.11.21)

05.11.2021


flash