Търси в сайта...

Концерт, флашмоб или онлайн - как ще отбележите рождения ден на Краля на Попа?

Феновете на Michael Jackson имат въможност да отбележат по няколко начина рожедения ден на култовия музикант, който на днешния 29 август щеше да навъши 55 години.
 
За първи път в България на 29 август, от 19 часа пред НДК ще се състои благотворителен концерт и флашмоб по повод 55-я рожден ден на Michael Jackson. В събитието ще се включат много балетни формации и фенове. На концерта изпълнителите ще изпълнят както песни от репертоара си, така и някой от най-големите хитове на Michael. Средствата от благотворителния концерт са за закупуване на апаратура за УАГБ "Майчин дом“. В програмата са предвидени изпълнения на едни от най-добрите български поп, рок, R&B и бийтбокс изпълнители. 
 
Флашмоб е предварително запланувана и организирана масова акция, в която голяма група хора се появява внезапно на обществено място и в продължение на броени минути изпълнява някакво действие, след което се разотива също така внезапно, все едно нищо не се е случило. Флашмоб е особен вид представление, разчитащо на случайна публика. Участниците създават внезапни, понякога абсурдни, понякога смешни ситуации, но изпълняват ролята си сериозно и отговорно с убеждението, че това, което правят, е напълно нормално и естествено.
 
 
Michael Jackson вярваше, че всички хора са уникални и равни, без значение от тяхната раса или култура, и че ако работим заедно като един, ще направим света по-добър. Неговото послание бе за единство, хармония и надежда. 
 
Ако предпочитате да останете пред компютъра, можете да участвате в безпрецедентно глобално събитие в почит на Краля! То стартира точно в 12:01 през нощта в четвъртък (29 август), по време на първото в историята Michael Jackson We Are One Worldwide Birthday Celebration.
 
През целия ден феновете могат да създават и споделят Instagram снимки и видео в чест на Майкъл, със своите идеи за по-добър свят и отбелязвайки този специален ден. През цялото време световна карта на Майкъл We Are One ще показва мислите и пожеланията, споделени от феновете за по-добър свят. По този начин световното #MJWeAreOne ще бъде обединено в истинско глобално общество. Феновете могат да споделят своите Instagram клипове и снимки с хаштаг #MJWeAreOne, за да се включат в международните празненства по рождения ден на Michael. 

Свързани новини

Историята на Джако - в НДК

09.10.2023

Нов филм за Краля на попа

31.01.2023

"Майкъл" - нов филм за Краля на попа

09.02.2022

Песни на Michael Jackson са фалшиви

27.08.2018

Обвиниха Michael Jackson в плагиатство

08.02.2018


flash