Cheryl Cole татуира напълно задните си части (галерия)

Бившата певица от Girls Aloud Cheryl Cole не е чужда на любовта към иглата, но последната й стъпка е вече съвсем драстична - изпълнителката татуира задните си части от кръста до горната част на бедарата.
 
Татуистът Nikko Hurtado е публикувал нейна снимка в профила си в Instagram. От нея става ясно, че новата татуировка е покрила напълно старата, с пеперуда, както и тази, която беше на лявата страна на задника й. "Това бяха интензивни тату-сесии, но тя е твърда като камък", възхитен е от издръжливостта на певицата Hurtado.
 
По-рано Cheryl беше разказала за татуировката, чиято направа е отнела 15 часа , описвайки я като "наистина болезнена", но не беше казала колко време е минало, преди да може да седи, лежи по гръб или да извърши каквото и да е действие, което предполага допир или натиск на мястото на рисунката. 
 
"Има лично послание зад всичко това", казва тя. "Английските рози са любимите ми цветя". Но е категорична, че вече й стига: "Приключих с тауировките - тази ми беше последната", зарича се англичанката.
 
Вижте по-долу в галерията ни еволюцията на последната татуировка на Cheryl Cole през годините.

Свързани новини

Cheryl Cole и Liam Payne са родители

27.03.2017

Cheryl Versini подготвя своя модна линия

27.11.2015

10 певици, пострадали от цигарите

18.12.2014

Cheryl Cole получи рози за 10 000 паунда

23.07.2014

Cheryl Cole мина тайно под венчило

14.07.2014


flash