Taylor Swift остави $500 бакшиш

Taylor Swift остави 500 долара бакшиш в ресторант за бързо хранене във Филаделфия.
 
Swift влязла в италианската закусвалня "Ralph's", заедно с Austin Mahone и Ed Sheeran, които са част от изпълнителите на последното й турне. Персоналът бързо разпознал звездата и я обслужил. И явно са останали абсолютно запленени от изпълнителката, защото на фейсбук страницата им се появила долната снимка и съобщението: "От класата й, която пролича с пристигането й, до това, че останахме на смяна по-късно и изключително щедрия бакшиш при тръгването й, беше истнско удоволствие да сме нейни домакини тази вечер! Вероятно това е най-голямата знаменитост, посетила "Ralph's" в историята му!"
 
 
Но Swift не спряла само до тук. Тя шокирала напълно главния готвач Shawn Gallo с още един подарък - два билета за концерта й на следващата вечер за него и сина му, който бил огромен неин фен. "Синът ми страда от аутизъм и когато съм на работа, майка ми му пуска нейната музика. Той я обожава!", споделил готвачът пред told E! News. "Толкова мило от нейна страна - синът ми е на 11 и това беше първия концерт, на който отидохме заедно! Това направи нещата още по-специални."
 
Swift не е чужда на ролята на добрата фея - през април тя сбъдна мечтата на 19-годишния Kevin McGuire, който беше преборил сериозна битка с рака, като го изведе на среща.

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Певицата обяви датата на новия си албум

29.08.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022


flash