Justin Bieber се оплака от медиите и сътвори нов гаф

Justin Bieber обяви, че много се старае да е позитивен, когато медиите го обсипват с критики, фокусирайки се върху музиката. "Интересно ми е как някои хора в медиите просто искат да се заяждат с мен без причина. Но всичко е наред. Гледам позитивно на нещата. Всичко е за музиката", написа Bieber в туитър. 19-годишният изпълнител последва съобщението с фразата "Някои житейски решения не са лесни... но пък нищо велико не е било лесно. Бъдете велики."
 
Реакциите на Bieber бяха продиктувани от поредица негативни публикации за него. Миналата седмица музикантът се изправи пред съдав обвинение в побой, след сблъсък с фотограф миналия май. 
 
Нещата не станаха по-розови и тази седмица, след като се появи видео, на което е запечатан младият изпълнител, който уринира в кофа за почистване, а после виква "Да ти го ******, Bill Clinton", когато вижда на стената снимка на президента.
 
Сле като видеото излезе на бял свят и бързо се разпространи, Bieber явно е побързал да се свърже със самия Clinton и очевидно да помоли за извинение: “@billclinton благодаря за отделеното време за разговор с мен, г-н Президент. Думите ви значат много. #страхотенчовек”, написа в туитър певецът в сряда. 
 
Съобщението се появи часове след като пак там написа “В живота си всеки прави грешки и хората винаги ще се опитват да го съсипят заради това… Но трябва да запазиш позитивното си отношение. Останете силни... и се учете от грешките си как да бъдете по-добри... и... живейте така, че винаги да служите бна другите и на Бог. #растемвсекиден”, допълни той.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Justin Bieber пак трогна всички

24.11.2021

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021


flash