50 Cent изключи сина и бившата си приятелка от завещанието си

50 Cent изключи сина и бившата си приятелка от завещанието си след грозна семейна кавга.
 
В понеделник се появи информацията, че с поредица смс-и изпълнителят е обезнаследил Marquise, своя син от Shaniqua Tompkins, след като онлайн изтекоха скрийшотове от личната им кореспонденция (можеш да я прочетеш в злостния й и нецензурен оригинал тук).
 
В рамките на обмяната рапърът, чието истинко име е Curtis Jackson, намекнал, че 16-годишното момче не е негов законен син, преди да добави “Повече нищо общо няма да имам с теб. Никога повече не ми пиши. Изтрий номера ми.”
 
Малко по-късно през туитър 50 Cent добави, че е пренаписал завещанието си, с което изключва от него Marquise и майка му, обявявайки, че най-големият дял от него ще отиде при Tiffany Lighty - дъщеря на покойната му бивша мениджърка и изгряващ режисьор: “Пренаписах завещанието си и сега. след като си отида, земните ми притежания и ПОВЕЧЕТО от парите ми ще отидат за благотворителност и TIFFANY LIGHTY”.
 
По-късно 38-годишният изпълнител поясни, че смс-ите не са били насочени към Marquise, а към Tompkins, която, според него, е взела телефона на момчето и му е писала от негово име: “Това, което виждате, е майка му, която пише от телефона му. Тя се постара и да продаде скрийншотите на пресата. Мрази ме, защото съм победител, не е лесно да ме замести. Прочетете внимателно смс-ите и ще разберете какво казвам.”
 
В последно време на 50 Cent не му върви - по-рано този месец го обвиниха в домашно насилие, след като се предполага, че е нападнал бившата си приятелка, Daphne Joy. Скандалът му струва и ангажимент към Висшата бейзболна лига, които се отказаха от услугите му след инцидента.

Свързани новини

50 Cent идва у нас през октомври

03.10.2022

50 Cent потроши DJ оборудване

13.12.2017

50 Cent: "Не разговарям със сина си"

30.05.2014

50 Cent напуска Shady Records

21.02.2014

50 Cent не хвали оръжията и насилието

28.03.2013


flash