Подробно за организацията на Symphonics’Concerts

Броени дни остават до първото издание на Symphonics’Concerts. И докато българските фенове тръпнат до мига на първата им среща с фънк легендите Jamiroquai и Jessie J, провокативната певица им изпрати специално видеопослание от Лондон. Тя ще представи най-актуалните си хитове, както и част от репертоара, с който закри Олимпийските игри през миналото лято.
 
"Здравейте, България, аз съм Jessie J! Приемете моя поздрав. Безкрайно съм развълнувана от нашата среща на 29 юни. Ще се видим там”, усмихнато каза певицата в ексклузивната видео визитка. 
 
 
Същевременно преди броени дни поп звездата даде ексклузивно интервю, в което изказа подкрепата си спрямо протестите в страната. "Bulgaria, DansWithMe”, призова певицата, заедно с десетките хиляди българиа.
 
Специално за музикално-летния юнски уикенд на Symphonics’Concerts пред столичната Арена Армеец ще бъде изградена външна сцена. На нея преди и след основните събития посетителите ще имат възможността да се отдадат на танци и качествена музика, прецизно селектирана от гост диджей, сред които Emil Prize – Boro. 

(цък върху картата, за да стане по-голяма)
 
По време на концертите на Jamiroquai и Jessie J всички закупени храни и напитки ще се заплащат чрез безконтактни карти. Всеки клиент ще има възможност да получи и зареди своята карта на специални гишета на територията на залата срещу пари в брой или чрез банкова карта. Безконтактната карта ще бъде валидна и за двата концерта, а таксата за издаването й ще бъде в размер на 2 лв. При плащане и проверка на наличност такси няма да се начисляват, а при напускане на залата всеки клиент ще има възможност да получи в брой заредени по картата, но непохарчени суми.
 
Билетите за концерта на Jamiroquai на 28 юни са от 60 до 120 лв., а за концерта на Jessie J на 29 юни - от 70 до 130 лв. Разпространяват се в мрежата на Tixgate и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.   

Свързани новини

Джеси Джей съобщи най-хубавата новина

10.01.2023

Нова звездна двойка на хоризонта!

31.08.2021

Jessie J се завърна с "I Want Love"

22.06.2021

Jessie J - “Love Will Save The World”

05.09.2018

Jessie J е кралица в новото си видео

25.05.2018


flash