Girls Aloud се разделиха окончателно

Girls Aloud решиха да се разделят окончателно след 10 години заедно.
 
Cheryl Cole, Sarah Harding, Nicola Roberts, Kimberley Walsh и Nadine Coyle обявиха решението си в сряда, часове след като приключиха своето турне "Ten: The Hits Tour" в Ливърпул, Англия.
 
Групата, която се формира през 2002 в риалити шоуто "Popstars: The Rivals", си взе почивка през 2009, за да може всички момичета да се концентрират върху страничните си проекти; миналата година обаче се събраха за реюниън турне, което започна миналия месец.
 
Групата избра официалнния си профил в Twitter, за да публикува съобщението: “Скъпи Alouders, искахме да ви кажем, че ви благодарим от дъното на душата си!! Това турне беше изключително преживяване и перфектният начин да ви благодарим за това, че бяхте до нас в това пътешествие през изминалите 10 години. Това далеч надхвърли всичките ни мечти и надежди, надяваме се, че винаги ще си останем ваше вдъхновение, както и напомняне, че мечтите наистина блестят!! Вашата любов и подкрепа ще остане завинаги в нас, но сега дойдохме до края на изключителното си време заедно. Обичаме ви много.”

Свързани новини



flash