Adele планира тайна сватба през лятото или есента?

Adelе не може да слезе от кориците на всички медии тези дни - като почнем от всички награди, които получи, минем през бебето й Angelo, предполагаемото й местене в Лос Анджелис  - а сега и слуховете, че ще се омъжи тайно за приятеля си (и баща на детето й) Simon Konecki.
 
Us Weekly информира, че докато всички смятат, че Adele се е затворила в студиото, работейки по следващия си албум, изпълнителката всъщност е заета с организацията на тайна сватба. 
 
"Тя я планира отдавна и е много запалена по това", казва източникът на Us Weekly. Събитието, добавя той, ще се състои най-вероятно "през лятото или есента" и може би ще се проведе в новия дом на Adele, според друг източник.
 
Adele (24) и Konecki (38) са заедно повече от година и имат 5-месечен син Angelo (чието имe обаче Adele така и не е потвърдила официално). Simon има 6-годишна дъщеря от предишния си брак.
 
Доколкото всичко това звучи чудесно, фактът е, че не за първи път името на Adele се замесва в брачни слухове. През август имаше други "сигурни" сведения, че изпълнителката вече се е омъжила - пак тайно (явно това е устойчивата тема). Дори бяха публикувани разказите на "гостите", които описваха "класическия й избор на рокля". Тогава вече и самата Adele не издържа и туитна "Не съм омъжена...".
 
Ако все пак слуховете се окажат верни, гостите на Adele ще трябва да избират дали да посетят нейната "тайна сватба", или тези на Jennifer Aniston и Justin Theroux, Brangelina и Rihanna и Chris Brown - всички тези двойки би трябвало да минат под венчило в този натоварен сезон.

Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash