Търси в сайта...

Taylor Swift призна, че "Trouble" е посветена на Harry Styles

Taylor Swift няма намерение да се извинява за пътищата, по които вдъхновението да пише я застига, но и не ги е крила. Ето защо не е изненада скорошното й признание, че е написала "I Knew You Were Trouble" за бившето си гажде Harry Styles - и не е имала проблем да я изпее по време на наградите BRIT.

На церемонията през февруари тя изпя песента в бяла сватбена рокля, която разкъса и отдолу се показа съблазнителен черен кожен минитоалет, докато звездата от One Direction гледаше с всички останали в публиката.
 
"Е, не е трудно да влезеш във връзка с емоцията си, когато човекът, към когото е насочена, стои отстрани на сцената и гледа...", сподели изпълнителката без притеснение. "Просто балансираш аналитичната половина на мозъка си, която ти казва кое и как да направиш с другата половина на мозъка си, която ти казва "Изпитай всичко, което пееш и го остави да се покаже на лицето ти. Изпитай нещата точно така, както когато писа песента", добави тя.
 
Да си бивш на Swift не е сигурна позиция, защото връзката ви по един или друг начин ще лъсне в творчеството й, както това вече се случи с John Mayer и Jake Gyllenhaal. Наскоро тя сподели пред сп. "Тimes": "Няма по-силен звук от този на телефона, който не звъни, от този на неидващия отговор на писмо. Аз не разбирам съвсем това, защото или искам да съм с някой, или не... Нямам никакво желание да преследвам нещо, което няма бъдеще или истинност в себе си, така че ако имаш фобия от връзки - моля те, иди да упражняваш фобията си с друга. В крайна сметка аз не се опитвам да те уплаша, не насочвам пистолет към главата ти - просто предлагам да бъда с теб."

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Певицата обяви датата на новия си албум

29.08.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022


flash