Търси в сайта...

Snoop Dogg идва в България на 8 юли

Една от най-големите рап звезди на световната сцена ще зарадва всички свои привърженици в България със самостоятелен концерт. Събитието ще се състои на 8 юли 2013 в зала “Арена Армеец София”.  

Рапърът започва музикалната си кариера през 1992, като талантът му е открит от Dr.Dre и до ден днешен работят заедно. До момента има продадени над 30 милиона копия по света от всичките си издадени албуми. Истинското му име е Calvin Cordozar Broadus, Jr., но е по-известен като Snoop Dogg. За новия си псевдоним Snoop Lion, казва, че  е от “по-висок ранг” и същевременно навлиза в нов стил от музикалната си кариера – реге музиката. Една от новите му цели е да стане по-известен дори от "бащата на Регето" - Bob Marley.
 
Съвсем скоро излиза и документалният филм с негово участие – “Reincarnated”. Най-новият музикален албум на звездата ще бъде достъпен за всички официално на 23 април тази година, озаглавен със същото име - в превод на български "Прероден".
 
Феновете от не едно поколение израснали с черната музика ще бъдат едни от първите, които ще могат да чуят новите парчета на Snoop Lion “La La La”, “Lighters Up” и “Here Comes the King”, но и на класики като “What’s My Name”, “Sensual Seduction”, и дуетите мус Dr.Dre - “The Next Episode” и “Still D.R.E.”, както и проектите му с Pharrell – “Drop It Like It's Hot” и “Beautiful”, наред с всичко друго, което ще чуем на живо.
 
Подгравящ изпълнител на лошото момче на хип-хоп музиката ще бъде носителят на наградата за най-добър БГ рапър за 2012 - 100 Кила. Организаторите обещават и още изненади, но все още не издават от какво естество ще бъдат те.    
 
Билетите влизат в продажба от 18 март в мрежата на Ticket Pro, на място в зала “Арена Армеец”, както и online на ticketpro.bg. Ценовите категории са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата. 

Свързани новини

Снуп Дог ще отразява Олимпийските игри

08.01.2024

Alek Sandar, Lil Wayne и Snoop Dogg

29.08.2022

Snoop Dogg и Кели Кларксън - водещи

15.02.2022

Snoop Dogg със свой собствен "Боен клуб"

21.04.2021

Snoop Dogg част от "California Dreaming"

14.02.2017


flash