Avicii отложи операцията си заради концерти

Шведската денс звезда Avicii отложи операцията на жлъчката си, за да може да изпълни поетите си ангажименти в Австралия. Диджеят отлетя до Бризбейн миналия уикенд, но се наложи веднага да го закарат в болница заради "проблеми със стомаха".

Той отмени проявите си на фестивала Future Music в Бризбейн и Пърт в събота и неделя, а в четвъртък каза на феновете си, че лекарите смятат, че е достатъчно добре, че да си тръгне от болницата. От болницата обаче са били категорични, че се налага да извадят жлъчката му - но това ще стане само след като минат концертите му в Сидни, Мелбърн и Аделаида този уикенд.
 
В серия постове в Twitter той разказа: “Най-сетне се махам от болницата и се опитвам да се възстановя максимално бързо, за да мога да изнеса максимално голям брой шоута! Много съжалявам за всички, които искахте д аме видите в Бризбейн и Пърт, наистина направих всичко по силите си, за да съм във форма, но досега просто не ми позволяваха да мръдна от болницата. Щяха да ми махат жлъчката, защото май това е в основата на всичките проблеми, но за щастие мога да направя това малко по-късно! Сега съм просто облекчен да съм извън болницата и да мога да изнеса шоутата си.”

Свързани новини

Излезе новият албум с музика на Avicii

10.06.2019

Avicii - “Tough Love”

22.05.2019

Чуй “SOS” feat. Aloe Blacc на Avicii

12.04.2019

Издават посмъртно музика на Avicii

10.04.2019

Разкриха как е починал Avicii

03.05.2018


flash