Bruno Mars е на върха на Billboard 200 с Unorthodox Jukebox

Unorthodox Jukebox, новият албум на Bruno Mars, се изкачи до първото място в класацията Billboard 200, превръщайки се в първия #1 запис в Щатите за изпълнителя. Изключително добре приетият от критиката албум беше сертифициран с платина от RIAA, отбелязвайки продажби над 1 милион копия. Unorthodox Jukebox получи платинен серификат и в Обединеното кралство, Австралия, Нова Зеландия, Франция, Канада и Ирландия.

Платиненият сертификат идва след като “When I Was Your Man” се изкачи до третата позиция в чарта Hot 100 на Billboard. Сингълът е последовател на първия сингъл “Locked Out Of Heaven”, който се задържа на #1 за шест последователни седмици по-рано тази година и продължава да държи високи позиции в топ 10 след престой от 21 седмици в класацията. Успехът на “When I Was Your Man” я превръща в неговата 11 песен, надхвърлила 1 милион сваляния – всичко това само три години след появата му на музикалната сцена.
 
Съвсем скоро Mars ще се отправи на своето почти разпродадено световно турне, продажбата на билетите за което започна миналата седмица. Сред специалните гост изпълнители за избрани дати в Северна Америка са Ellie Goulding и Fitz & The Tantrums. Съпорт изпълнителите за европейската част от обиколката ще бъдат обявени скоро.
 
Албумът Unorthodox Jukebox на Bruno Mars e на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 
 

Свързани новини

Поредна победа за Swift

23.11.2021

Justin Bieber с най-много MTV номинации

13.08.2021

Bruno Mars с уникален рекорд

02.06.2021

Bruno Mars и Anderson Paak са Silk Sonic

05.03.2021

Oнлайн музикален фестивал PlayOn Fest

23.04.2020


flash