Търси в сайта...

Justin Bieber с нови рекорди

Принцът на попа стана първият изпълнител с 5 албума под номер #1 преди навършване на 19 годишна възраст!

Новината идва след излизането на Believe Аcoustic. Новият запис оглави класацията за албуми на iTunes в 63 страни по света и дебютира на върха на SoundScan. Само през първата седмица от издаването на акустичната версия на Believe, записът продаде над 211,000 копия.

С успехите си звездният изпълнител се нарежда на 10-то място в световната музикална история с #1 албуми за 4 последователни години. Така той върви по стъпките на величия като Пол Макартни, Бийтълс и Джей-Зи съответно с постижения за 5, 6 и 7 години.

Наскоро Джей Би стана най-следваният човек в Twitter. С повече от 33, 9 милиона последователи това талантът мина дори поп дивата Лейди Гага!

„С невероятният си успех с Believe Acoustic Джъстин продължава да ни впечатлява с магнетизъм и артистичност. Албумът показва израстването му като изпълнител и на сцената, и в студиото. Това е човек, който не се страхува да излезе от рамките, въпреки възрстта си. Поздравявам го”, споделя Steve Bartels, президент на лейбъла Island Def Jam.

Believe Acoustic развълнува билийбърите по света с три нечувани до момента песни – „Yellow Raincoat”, „I Would” и „Nothing Like Us”.

Началото на март Justin Bieber ще зарадва многомилионните си почитатели с видео към нов хит - „All Around The World” с участието на Ludacris.


Свързани новини

Джъстин Бийбър пусна модна линия

31.01.2019

Justin Bieber пуска новия албум на 13.11

04.09.2015

Justin Bieber праща послание на Selena

02.09.2015

Джъстин Бийбър се напушил здраво

13.09.2013

Тейлър Суифт, Бийбър и Риана в Гинес

09.09.2013


flash