Любен Дилов-син се сгоди

Любен Дилов-син вече е сгоден. Водещият, гл. редактор на L'EUROPEO и сценарист на "Седем часа разлика", ще се вземе с приятелката си Мария Маркова. Двамата са заедно от около седем години, а новината дойде от основния медиум за общуване с масите - Фейсбук, съобщи Cross.

Дилов, чиито статуси са четени от хиляди фенове, смени семейното си положение на "сгоден", което предизвика истински фурор на стената му в социалната мрежа. Дори ежедневната му доза хумористичен статус остана назад. Фейсбук майсторът написа: "Да живее зелевата чорба - напитката на утрешния ден! Защо посрещаме новата година с толкова много пиене? Вероятно е някаква форма на анестезия за първия работен ден на годината... И друго - казвах ви аз, че пушенето пред заведенията ще доведе до жертви. Ето, трима кукери в Петричко вече пострадаха! Ако си бяха пушили вътре в костюмите, това нямаше да се случи!", написа той.

Самият сценарист и експолитик предпочита да пази Мария от каквато и да била публичност, което едва ли ще се промени дори след като официализира връзката си с нея с годеж. Маркова също е сценаристка и доскоро работеше в шоуто "Денис и приятели". Дилов пък е разведен и има три деца от екссъпругата си Елина. Това са синът Иван, и близнаците Павлин и Милкана. Сценаристът имаше авантюри с актрисата Искра Ангелова, водещата на "Нощни птици" по БНТ, както и с колежката си Милена Фучеджиева.


Свързани новини

Deep Zone с ново видео

16.01.2013

Дупето на Ивет Лалова...

16.01.2013

"Шестият ден"

15.01.2013

Първите български хип-хоп награди

11.01.2013

Свищовски Gangam Style

11.01.2013


flash