Новият албум на Bruno Mars “Unorthodox Jukebox” вече е на музикалния пазар

BrunoMars издаде своя  втори албум, “Unorthodox Jukebox”на 11 декември през AtlanticRecords. “UnorthodoxJ ukebox”вече се радва на възторжени ревюта от критиката. Rolling Stone заявява, че това е и нарича Mars “майстор в създаването на песни”.

Entertainment Weekl yсложи албума под # 1 в седмичния си Must List казвайки, че Mars “насочва пеенето си в различни области – реге, соул, вдъхновен от Princeпоп – и уцелва в десятката всеки път”, а Billboardобобщава, че “дръзко амбициозният и великолепен “Unorthodox Jukebox” е създаден така, че да се пуска отново и отново, като с всяко следващо слушане става все по-добър”.
 

LockedOutOfHeavenсе доказва като поредната сензация за Mars, нареждайки се в момента на #2 в класацията BillboardHot100, като вече успя да застане на първо място в чарта за сингли на iTunes. LockedOutOfHeavenбележи също така десетия сингъл за суперзвездата, носител на награда Grammy, написан, продуциран и изпълнен от самия него, попадащ в топ 5 на чарта Hot100. Новият сингъл също така е и деветият поред хит в топ 10 на “Hot100 Airplay” на Billboard.

BrunoMarsвече е и певецът рекордьор с най-дългата серия от топ 10 хитове като изпълнител следдебюта си. Видеото към Locked Out Of Heavenдосега  есъбрало над 35 милиона гледания на официалния канал на Brunoв YouTubewww.youtube.com/brunomars

UnorthodoxJukeboxе, разбира се, невероятен последовател на сертифицирания с платина от RIAAдебютен албум на изпълнителя "Doo-Wops& Hooligans". Както подсказва и самото заглавие, в новия албум Marsотново  обединява разнообразни музикални подходи, за да създаде свой собствен уникален звук.

BrunoMarsе номиниран за 14 награди Grammyи има продадени над 50 милиона сингъла по цял свят и над 1 милиард гледания в YouTube. 


Свързани новини

Bruno Mars с шоуто на на Super Bowl 2014

09.09.2013

Риана,Бийбър и Марс на Victoria's Secret

08.11.2012

“Locked Out Of Heaven” на Bruno Mars

17.10.2012

Риана е най-големият конкурент на Адел

24.04.2012

Маккартни харесва Бруно и Кание Уест

03.04.2012


flash