Златка съобщи на Багата, че чака дете

Багата е безспорният фаворит за Голямата награда на повечето Съквартиранти в Къщата, като най-силно в неговата победа вярва бившата му приятелка Златка. Плеймейтката е научила от външния свят една сензационна новина, която е пазила в тайна, и на която самата тя не е искала да повярва. Тя ще събере смелост да я изрече на глас и да направи втората си решителна крачка, за да скъса с миналото завинаги.

Разговора между Златка и Благой в Къщата:

Златка: В интернет пише, че чакаш дете.

Благой: Възможно е.

Златка: Ако е така супер, много добре.

В Изповедалнята Златка призна, че се чувства пречистена и дори не се притеснява от факта, че Багата може би ще става баща. От началото на шоуто тя искаше да даде медальона си на Благой, но сега тя ще промени мнението си и ще реши да даде медальона си на Криси Патрашкова, тъй като тя й е помогнала да израсне като човек пред последните седмици. Двете се сближиха много и вече си говорят как ще се виждат след шоуто и какво ще правят заедно. Журналистката обеща на Златка, че ще й помогне да попълни дупките в общата си култура, като й дава книги и напътствия.

И докато двете се сближават, отношенията между доскоро най-добрите приятелки – Криси и Мариана вече са далеч от приятелски. Журналистката призна, че съжалява, че не е номинирала Мариана и че близостта й с певицата е била грешка. Къци, Никол и Мариана обсъдиха поведението на Юлиан, като се обединиха около тезата, че макар да е ерудиран, оперният певец не е отборен играч и мисли само за себе си. Съквартирантите намериха нов повод за шеги с Къци, след като Багата тайно открадна батериите на микрофона му. Дори и жените в Къщата вече се съмняват жертва ли е Къци или той сам е виновен за това, че се е превърнал в шута на Къщата.

Орлин и Къци скриха алкохола от останалите Съквартиранти, което предизвика ново напрежение сред виповете. В новата седмична мисия за бюджета - “Богове срещу простосмъртни”, Къщата ще се превърне в Древна Елада. За върховния бог от древногръцката митология - Зевс, VIP Brother определи Орлин. Никол ще бъде Афродита; Люси – богът на моретата Посейдон; Камелия ще е Атина, богинята на мъдростта; Мариана ще е Хера, богинята покровителка на жените и брака, сестра и съпруга на Зевс.

По време на мисията Боговете ще носят специални одежди и ще могат да използват Президенския апартамент за тронна зала. Като част от привилегиите на Боговете в мисията е да използват удобствата на своя Олимп , където да се наслаждават на вкусни деликатеси и напитки. Останалите Съквартиранти – Юлиан, Фънки, Криси Патрашкова, Златка, Ники и Багата ще трябва да влязат в ролята на простосмъртни. Те нямат право да говорят на боговете, без тяхно разрешение, не могат да седят на меката мебел в Къщата и не могат да пушат никъде другаде освен на специалното място за целта в двора. По време на мисията Боговете ще имат правото да виждат през всевиждащото око на VIP Brother. Те ще могат да наблюдават и слушат разговорите на простосмъртните в Къщата на специален екран в Президенския апартамент. Така те ще чуят какво говорят зад гърба им Юлиан, Фънки, Криси Патрашкова, Златка, Ники и Багата.


Свързани новини

Константин Вълков по Нова тв

17.01.2013

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Сериал № 1 в САЩ, “Отмъщението” по Нова

06.12.2012

Стоян с ода за Панайот

30.11.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012


flash