Търси в сайта...

Иван Ласкин се обясни в любов на Алекс Сърчаджиева

В един много емоционален разговор актьорът Иван Ласкин обясни на Фънки защо толкова много обича Александра Сърчаджиева, жената, с която споделя живота си. Камерите на VIP Brother записаха разговора им и едва след излизането на Иван от Къщата вчера (15 октомври), продуцентите решиха да излъчат записа в ефир.

VIP Brother заведе Алекс в изповедалнята, за да чуе думите на Иван. Тя толкова се изненада от признанията, които прозвучаха в ефира на Нова телевизия, че почти се разплака, докато стоеше на дивана.

Ето и признанието на Иван: „Александра е всичко за мен. Тя загуби майка си и остана безкрайно сама. Аз съм едновременно баща, мъж, дядо, чичо, съсед, роднина и ментор. Няма секунда от деня да не я мисля. Тя е всичко. Тя мирише на жасмин. Тя е нежна, ходи тихо. Обичам я, има най-прекрасните устни, които човек може да си представи. Толкова я обичам, че като мига с очи, чувам клепачите й. Изпълнен съм любов. Цялото ми сърце е изпълнено с любов към нея. Искам я непрекъснато. Много ми липсва. Липсват ми ръчичките й, как й стои косата. И това не е слабост. Аз съм такъв – слаб. Обожавам я. Мисля, че не я заслужавам, въпреки че правя всичко. Няма обида, няма агресия. Аз вкъщи съм муха. Просто ми липсва”.

Алекс реагира на кадрите много емоционално. „Много ме развълнувахте”, каза тя от изповедалнята на VIP Brother и обясни, че това е мъжът, когото тя обича. „Това е истинския Иван, човека, когото хората не познават. Това е момчето, което аз обичам безкрайно много. И много му благодаря, че е до мен".

На въпрос как би коментирала поведението на Иван в Къщата, Александра Сърчаджиева заяви, че според нея той се е представил достойно и много мъжки. „Това поведение, което имаше е той. Той е такъв, той казва това, което мисли директно на хората, но за съжаление ние не обичаме да ни се казва истината в очите и се обиждаме от това нещо. Смятаме, че другия е лош, а това не е така. Напротив, трябва да ценим хората, които казват това, което мислят, защото вече са прекалено малко”.


Свързани новини

Константин Вълков по Нова тв

17.01.2013

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Сериал № 1 в САЩ, “Отмъщението” по Нова

06.12.2012

Стоян с ода за Панайот

30.11.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012


flash