Бони, Ники, Ирен и Влади номинирани за изгонване

По време на живото предаване снощи  Юлиан, като глава на Къщата номинира Бони за елиминациите следващия понеделник.

Другите номинирани са Николай, като капитан на изгубилия отбор и Влади и Ирен, които играят като един участник. Това е втора седмица, в която двамата ще се борят за оставане в Къщата.


По време на живото предаване тази вечер VIP Brother реши да зарови томахавката и помоли Влади да свали портрета на баща си от хола в Къщата. Докато един конфликт се потушаваше, друг набра скорост. В него отново бяха замесени Влади и Ирен, но срещу тях този път се изправи Иван Ласкин. В разразилия се скандал двете страни се размениха обвинения и остри реплики, докато останалите випове се опитваха да потушат страстите. Иван Ласкин обясни на Ирен, че синът й е за психиатрия, а тя е неуспял човек, който не става за нищо.

В опит за защити майка си, Влади нарече Ласкин пияница и егоист с рехава психика, а Ирен му пригласяше, като нарече актьора пияница и нещастен човек. В Изповедалнята Съквартирантите разсъждават на тема защо Влади е такъв, какъвто е и дали причината за поведението му е липсата на бащината закрила и пример.


Свързани новини

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012

Нов съквартирант в Къщата

29.11.2012

Война между съквартирантите в Къщата

28.11.2012

Майката на Панайот влиза в Къщата

26.11.2012


flash