Джеси Джей стана мацка

Джеси Джей стана известна основно заради своя огромен музикален талант. Но както често се случва, феновете ѝ започнаха да се стремят да приличат все повече на нея. Така прическата ѝ се превърна в хит, точно както бунтарските ѝ песни. Черна коса над раменете, подстригана на линия. Равен бритон. Само че тази на пръв поглед елементарна прическа стана синоним за визията на Джеси Джей. Както цялостният ѝ облик с андрогенен привкус.

Ето защо нейната поява в списание Glamour преди половин година бе истинско събитие. Без груби обувки и мъжкарански физиономии, Джеси Джей показа, че може да бъде и женствена. Стига да иска, коментира inews.bg
Явно гласовитата брюнетка отново е решила да очарова почитателите си с умението си да се трансформира. Тя ще украси ноемврийския брой на британския Elle, който ще бъде пуснат в продажба на Острова в сряда, 3 октомври. Джеси е облечена в златисто-черен тоалет на Dolce&Gabbana с ориенталски мотиви, а от строгото ѝ каре няма и следа.

В интервю за изданието изпълнителката с наскоро излязла автобиография споделя, че обича мартини и че планира да подари на своята близка приятелка Адел стерилизатор като подарък, когато роди. Разказва и за емоциите, които ѝ е донесъл концерта пред милионната публика, събрала се да закрие Олимпийските игри в Лондон по-рано тази година.
Въпреки че е известна по целия свят, певицата явно все още се вълнува при реализация на толкова успешни проекти като тази корица - веднага пусна въпросната снимка във фейсбук и туитър. Няма как да е иначе - всяка жена с перфектно лице, безкрайни крака и сияйна кожа би могла поне малко да се възгордее. Явно Джеси може да се държи не само като пич от песента Do It Like A Dude, а и като мацка. Дали планира да запише песен Do It Like A Chic?


Свързани новини

Само месец до Symphonics’ Concerts

30.05.2013

Кой ще подгрява Jamiroquai и Jessie J?

16.05.2013

Джеси Джей остава без коса

31.01.2013

"Диамантите" на Риана номер 1 в bgtop40

11.12.2012

Jassie J гола в новото си видео

21.11.2012


flash