Колко струва рожденият ден на Ким?

Следващия месец Ким Кардашиян празнува своя 32-ри рожден ден. Според думите на гаджето й Кание, Ким е много разстроена от факта, че става на 32, а зад гърба си има два неуспешни брака и няма деца. Затова рапърът планира грандиозно честване на празника на любимата си. 

Двойката ще отпътува за частен остров на Бахамите. Там те ще отседнат в 5-звезден хотел, където ще разполагат с личен персонал. Това е едно от най-луксозните места в света, със статут на задморска територия на Великобритания. 

Освен романтичното пътуване, Уест е подготвил куп подаръци за Ким. Всички те са дизайнерски и правени по поръчка. Сред тях са уникална чанта на Prada, с надпис "КК” върху нея, рокля на Chanel и гривна с розови диаманти. Мислим, че всичките тези подаръци ще отвлекат вниманието на звездата от пухкавата й топчица Mercy, която е кръстена на последния сингъл на Кание Уест. 

Кание поддържа постоянна връзка с родителите на Ким, за да бъде сигурен, че всичко ще бъде перфектно и половинката му ще остане доволна. Това е и първият рожден ден на Ким, откакто са заедно с Кание, а всички знаем, че рапърът не се скъпи за любовта.


Свързани новини

Кание Уест е най-секси според "GQ"

30.12.2015

Кание Уест ще прави детски рап песни

08.01.2013

Ким и Кание готвят сватба за 20 млн.

26.10.2012

Кание поискал от Ким да отслабне

24.09.2012

Kanye West със 17 BET номинации

14.09.2012


flash