Първата поява на Кристен Стюарт след раздялата с Патинсън

Кристен Стюарт се появи в публичното пространство за първи път, след като официално се извини на Робърт Патинсън за изневярата си.

22-годишната актриса излезе "на светло" след скандала, за да промотира новия си филм "По пътя" – екранизация по едноименната книга на Джак Керуак.

След като застана и публично обясни колко много съжалява, че е изневерила на Патинсън с женения 41-годишен режисьор на "Снежанка и ловецът" – Рупърт Сандърс, Кристен изчезна за известно време. Злите езици дори заговориха, че актрисата е отстранена от актьорския състав на продължението на филма.

Всички слухове и спекулации само допринесоха за това появата на Кристен в четвъртък да се превърне в истинско събитие за таблоидите, които нямаха търпение да заснемат гузната Бела и да й зададат купища въпроси.

Срамът, който отнесе Патинсън, след появата на папарашките снимки, на които Кристен се целува със Сандърс, стана причина също за всевъзможни измислици. Според жълтите издания, той поливал мъката си с алкохол и бил дълбоко огорчен от постъпката на бившата си вече приятелка и екранна любима.

При представянето на новия си филм Cosmopolis пред CNN Роб зави, че всичко това са измислици и дори се посмя на въпроса на водещата дали Робърт Патинсън е добре. Дали обаче смехът не е просто начин да прикрие чувствата си – можем само да гадаем.

И докато Кристен представяше "По пътя" на Toronto International Film Festival, в Ел Ей Роб се появи, за да премиерата на последната част от сагата "Здрач".


Свързани новини

Кристен и Робърт лекуват раните

19.11.2012

"Здрач: Зазоряване част 2" чупи рекорди

19.11.2012

Кристен Стюарт иска да става майка

07.11.2012

Заплашиха Кристен Стюарт с убийство

17.10.2012

Стюарт била близка с всички режисьори

11.10.2012


flash