Новото видео на Gym Class Heroes - “Martyrial Girl$”

Нюйоркската хип-хоп / рок четворка Gym Class Heroes пусна видеото към най-новия си сингъл “MartyrialGirl$”.Песента е четвърти сингъл от петия студиен албум на групата “The Papercut Chronicles II”, който излезе през ноември 2011, като продължение на записа от 2005 година The Papercut Chronicles”.

Песента е необикновена смес от рок звук, който кореспондира успешно с  хип-хоп музиката, като резултатът е впечатляващ и може да задоволи музикалния глад както на рок фанатици, така и на рап фенове.За “MartyrialGirl$” спокойно може да се заяви, че едно от най-добрите неща, които бандата е пускала досега.Тяеот парчетата, които харесваш веднага щом чуеш за първи път и от онези, които искаш да си пуснеш отново, веднага след края.

Във видеото към “MartyrialGirl$”фронтменът Travie Mc Coy и останалите момчета от бандата свирят в изоставен склад с тухлени стени и приглушена светлина, а портиерът на вратата допуска в помещението да влязат само красиви момичета, оставяйки грозните патета навън.

Режисьорът Vashtie отвежда концепцията на видеото на най-високо ниво на преценка. Той се отнася към всеки отделен момент от изпълнението на Gym Class Heroes с особено внимание,като успява без усилие да потопи зрителя в действителността на гетото.

Втората част на “The Papercut Chronicles”е резултат от съчетанието на различни музикални влияния, като хип-хоп, рап, реге и фънк жанровете. Освен страхотни текстове и мелодии, групата еволюира и по отношение на клиповете към парчетата, които без съмнение са несравними и оригинални сами по себе си.


Свързани новини

Gym Class Heroes - “The Fighter”

30.05.2012

Gym Class Heroes пускат трети сингъл

11.05.2012


flash