B.o.B и Nicki Minaj полудяват напълно в “Out Of My Mind”

Парчето е най-новият сингъл от втория албум на рапъра “Strange Clouds”

Всички знаем, че рапърите B.o.B и Nicki Minaj попадат извън рамките на стандартното поведение, що се отнася до уменията им зад микрофона, но дуото извежда лудостта си на едно следващо ниво във видеото към съвместното им парче "Out My Mind". Песента е четвърти сингъл от втория студиен албум на BobbyRay, “Strange Clouds”.
 

Изпълнителят на AtlanticRecordsобединява усилия с кралицата на Young Money в режисираното от Benny Boom видео, действието в което, както може да се предвиди, се развива в психиатрична клиника. Nicki Minaj рядко има конкуренция що се отнася до лудостта си, но във видео към "Out My Mind" и двамата рапъри напълно загубват разсъдъка си и докато B.o.B е пациентът, тоNicki постоянно го дразни, влизайки в ролята на красив, секси звяр, въплътен в тялото на психиатър.

Актуалният албум на B.o.B, StrangeClouds, който се появи на музикалния пазар на 30 април, оглави чартовете Current Rap Albums и Current R&B Albums и застана под #2 в Digital Albums Chart и под #5 в Top Current Albums Chart.



Свързани новини

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023

Ново от Bobo и Miroslava

29.09.2023

Bobo с нов летен сингъл

12.07.2021

Bobo & The Gang с концерт довечера

13.11.2019

Bobo & The Gang с нов албум

20.03.2017


flash