Бар Рафаели иска да се омъжи за Джъстин Бийбър

Най-красивата жена в света, според списание "Максим", Бар Рафаели иска да се омъжи за Джъстин Бийбър.

Топ манекенката се пошегува, че ако трябва да избира знаменитост за брак, със сигурност това ще е тийн звездата Джъстин Бийбър. Въпреки това, знойната красавица е разколебана, заради влечението си към Том Круз, особено в по-ранни му филми. "Харесвам Том Круз, той е мъж от класа", сподели моделът. Но тъй като той вече е обвързан с Кейти Холмс, 26-годишната Рафели премества поглед към по-младото поколение.
 

Бар не е имала сериозна връзка, откакто се раздели с Леонардо ди Каприо през май 2011 г. и наскоро призна, че мъжете не флиртуват с нея, макар да е една от най-красивите жени в света.

"Нека си го кажа направо – никой не ми се пробва. Мъжете изобщо не опитват да ме задяват. Никой не флиртува с мен", сподели неотдавна Бар в шоуто на Конан О`Брайън.
Тя освен това изброи няколко критерия, по които избира половинките си. "Разбира се, че имам такива. Искам да бъде сладък и мил. Да има ценности и да е морален. Но първото, което виждам в тях (мъжете), са зъбите. Това ми е нещо като фетиш. Харесвам хубавите усмивки и белите, поддържани зъби", разкри още Рфаели. 


Свързани новини

Бар Рафаели рекламира бельо на кортa

03.04.2012


flash