Търси в сайта...

Подозират рапъра 50 Cent, че е в болница за реклама

На болничното легло рапърът 50 Cent прави едновременно три неща: лекува инфекция, пуска съобщения в Туитър и не забравя да промотира новия си албум.

"В болница съм, но дискът ми "Gangsta Grillz Lost Tape" е завършен, значи ще излезе навреме" написа в първото си послание от леглото рапърът.

"Не искам да ми правят операция", продължава той във второто съобщение придружено със снимка и в което иска от американския боксьор Флойд Мейуедър да му звънне по телефона, защото не можел да се свърже с него.

Според заявленията на интернет сайта на списанието за рап XXL от един от неговите близки DJ Drama, между другото и продуцент на микс с 50 Cent, който също трябва да излезе скоро, рапърът страда от чревна инфекция.

"Чувствам се по – добре днес, мисля, че скоро ще изляза от болницата", заявява  50 Cent под снимка с рапърски жест. "Еминем ми се обади. Обичам го, той ми е приятел", добавя болният.

Списанието Пийпъл се съмнява в истинността на заболяването на рапъра, посочвайки странните съвпадения на загрижеността за здравето му и постовете за новия му албум.

Съмненията са за рекламна акция около рапъра и албума му, още повече, че говорител на звездата отказа коментар.</p>


Свързани новини

50 Cent пусна видео към The Lost Tape

13.09.2013

Фифти връща към корените в хип-хопа

28.12.2012

50 Cent пусна нов сингъл с Еминем и ...

27.11.2012

Фифти:Кардашян е боклук

14.08.2012

50 Cent се завърна

13.08.2012


flash