Билети от 70 лв. са пуснати в продажба за концерта на Lady Gaga

От днес (16 май) вече са пуснати в продажба предварително анонсираните билети от най-ниската ценова категория 70 лв. за концерта на Lady Gaga в София.

Турнето на кралицата на провокациите преминава при огромен успех. Тя ще изнесе общо 64 концерта в 32 града . След като разтърси Токио в три поредни вечери, звездата продължава обиколката си в Азия, a гигантската продукция постепенно се приближава към Европа.

Подготовката за шоуто в София тече с пълна сила. Нашата столица е избрана за начало на европейското турне. Интересът към концерта е огромен. Екипът на звездата, след прецизен технически анализ на продукцията, разреши да бъдат пуснати в продажба и билетите от 70 лева. Те ще бъдат ограничено количество, позиционирани в сектор Б на стадиона, точно срещу огромната сцена.

Концертът на мега звездата ще бъде на 14 август 2012 г. от 20 ч. на Националния стадион "Васил Левски". Lady Gaga ще представи в София уникално шоу, специално създадено за новото й турне. Въпреки факта, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона.

Те ще бъдат обособени на три правостоящи зони пред сцената, върху специално покрития терен и на четири седящи зони в секторите А, Б и В. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория.


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash