Съдят Бионсе за 100 млн. долара

Бионсе, която в момента репетира усилено за завръщането си на сцената след едногодишна пауза, ще бъде изправена пред съда.

Както RadioFresh.bg ви съобщи, още миналата година, срещу изпълнителката е заведено дело за впечатляващите 100 милиона долара от компания за създаване на видеоигри, съобщи сп. Glamour, цитирани от inews.bg. От компанията Gate Fiveтвърдят, че певицата се е отказала в последния момент от сделка за 20 милиона долара за създаване на игра с нея в главната роля, "Starpower: Beyoncé”.
 
Адвокатът на 30-годишната поп звезда твърди, че тя е била в правото си да се оттегли от договора, след като от Gate Five не успели да осигурят средствата, необходими за създаване на видеоиграта. От фирмата обаче твърдят, че Бионсе се е отказала три дни преди подписване на окончателния договор през декември 2010 г., без да даде предупреждение.
 
Това е довело до загуби в размер на милиони долари за компанията, която се принудила да съкрати 70 служители, наети да работят по създаването на играта. Съдията е дал ход на делото, като е преценил, че певицата действително е трябвало да информира по-рано, че възнамерява да се оттегли от сделката.

Самата Бионсе до момента не е коментирала случая.


Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе - №1 в САЩ и на Острова

08.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Нападнаха Бионсе в социалните мрежи

02.08.2022


flash