Flo Rida промени името на новия си албум

След феноменалния успех на "Good Feeling" и "Wild Ones (Feat. Sia)",а вече и на най-новия си сингъл, “Whistle”, рапърът разкри подробности около своя силно очакван четвърти студиен албум. Новият запис на изпълнителя, който ще се появи по музикалните магазини и онлайн на 25 юни, има ново заглавие и то е “Wild Ones”.

Базираният в Маями рапър ще отбележи излизането на албума WildOnesсъс серия телевизионни участия, включително хедлайнерско шоу в “ToyotaConcertSeries” по NBC, което ще бъде излъчено на живо от RockefellerPlazaв Ню Йорк на 6 юли.

С дигитални продажби над 2 милиона в Щатите и 4 милиона по цял свят, песента “Wild Ones (Feat. Sia)” е шестият последователен сертифициран с платина отRIAA сингъл в кариерата на Flo Rida. Парчето  се изкачва до #2 тази седмица в Top 40radio, като същевременно остава  в Top 5 наCHR/Rhythmic радиостанциите. Клипът към “Wild Ones” също се превърна в сензация, натрупвайки над 52 милиона гледания на официалния канал на Flo в YouTube. В допълнение, новият сингъл на FloRidа, Whistle,  вече е#1 в Австралия и Нова Зеландия.  
 

Междувременно GoodFeelingсе доказа като един от най-големите хитове на FloRidaкъм днешна дата, сертифициран три пъти с платина от RIAAслед излизането му и с над 5 милиона дигитални продажби по цял свят. Парчето оглави CHR/Top40 radioкласациите в Америка и достигна топ 3 в Hot100 на Billboard.

ПесентаGoodFeelingбеше номинирана за BillboardMusicAwardв категорията “TopRapSong”, а официалното видео към нея, режисирано от ErikWhite, работил и върху клипа на WildOnes, стана тотален хит в YouТubeс вече над 87 милиона гледания: 

GoodFeelingсе превърна в световен феномен с успехи в топ 10 на 16 страни (включително Австралия, където парчето беше сертифицирано 4 пъти с платина от RIAA). Парчето – продуцирано от Dr. Luke и Cirkut – наскоро получи няколко номинации за престижните International Dance Music Awards в категориите “BestR&B/UrbanDanceTrack” и “BestRap/HipHopDanceTrack”.


Свързани новини

Най-излъчваните песни през 2012г.

01.02.2013

"Диамантите" на Риана номер 1 в bgtop40

11.12.2012

Flo Rida пусна видеото на "Let It Roll

07.12.2012

Flo Rida пусна видеото на "Whistle"

29.05.2012

Flo Rida все по-напред в класациите

08.05.2012


flash