Линдзи Лоън ще играе в Glee

Линдзи Лоън ще бъде-гост звезда в телевизионната музикална поредица "Клуб Веселие". 

Това е поредната стъпка от завръщането на Лоън към някога успешната й кариера, помрачена през последните години от скандалния й личен живот. 
 
Говорителят на актрисата не разкрива подробности около участието й в популярния сериал. Според сайта за новини от шоубизнеса TVLine.com Линдзи Лоън ще играе себе си в "Клуб Веселие" и ще се появи в образа на съдия-знаменитост, оценяваща хора в ключово състезание към края на новия сезон. 
 
През последните месеци Лоън полага усилия да изчисти имиджа си, помрачен от проблемите й със закона и престоите й в клиники за рехабилитация, и прави опити да се завърне към някога обещаващата си актьорска кариера. В началото на март Линдзи Лоън беше водеща на хитовото телевизионно шоу "На живо в събота вечер". Актрисата освен това получи предложение да се снима в ролята на кинолегендата Елизабет Тейлър в биографичен телевизионен филм. 
 
Говори се още, че актрисата Упи Голдбърг също ще бъде гост-звезда в сериала "Клуб Веселие" при завръщането му на екран през следващия месец. Третият сезон на популярната музикална поредица ще стартира на 10 април, а финалът му ще бъде излъчен на 22 май. 

Свързани новини

Линдзи Лоън отново пред съда

31.01.2013

Линдзи Лоън работела като компаньонка

17.01.2013

Лоън и съда

16.01.2013

Линдзи Лоън била неблагодарница

13.12.2012

Линдзи Лоън търси истинската любов

15.11.2012


flash