Дъщерята на Уитни тръгва по стъпките на майка си

Дъщерята на Уитни Хюстън заяви, че планира да последва стъпките на майка си в шоубизнеса.

Боби Кристина сподели намеренията и мисли за майка си в първото интервю след смъртта на певицата, което тя даде за Опра Уинфри. Тийнейджърката сподели, че все още усеща силно присъствието на Хюстън и "може да чуе гласа й". "Усещам я да преминава през мен през цялото време", заяви в ток шоуто на Уинфри Боби Кристина. "Все още мога да се смея и говоря с нея", добави дъщерята на Хюстън от бурната й връзка с певеца Боби Браун.

Тя заяви, че сънува майка си и вярва, че духът й е в къщата в Атланта на роднини, където е приютена от леля си и чичо си. На въпрос дали ще тръгне по стъпките на майка си в шоубизнеса, Боби Кристина заяви, че трябва да продължи "завета", и че ще има "пеене", "актъорска игра, някакво танцуване". "Това е голям натиск, но тя ме подготви за това", добави тя, наричайки майка си "ангел" и подчертавайки, че "всичко негативно, което "се говори" за нея, "е боклук".

Интервюто идва по време на признание на доведена сеста на певицата, която сподели, че преждевременната смърт е можело да бъде избегната. 48-годишната Хюстън беше открита мъртва на 11 февруари в банята на хотел в Бевърли Хилс.
Резултатите от аутопсията може да бъдат обявени в рамките на дни.


Свързани новини

Сборен албум в памет на Уитни

13.11.2012

Издадоха последния запис на Уитни Хюстън

22.05.2012

Печалбата на гърба на Уитни продължава

14.05.2012

Закриха делото за смъртта на Уитни

12.04.2012

Нова версия за смъртта на Уитни Хюстън

11.04.2012


flash