Дженифър Анистън изпратила цветя на Анджелина Джоли

Дженифър Анистън за пореден път доказа, че е широко скроена и позитивна натура. Актрисата, която наскоро получи своята звезда на Алеята на славата, е изпратила цветя на половинка на бившия си съпруг Брад Пит – Анджелина Джоли.

Повод за изненадващия жест  на благоразположение станал режисьорския дебют на Джоли – "В земя на кръв и мед", пише Contactmusic.com. Двете актриси не се харесваха особено, което е логично като се има предвид, че Пит заряза Дженифър, за да започне връзка с Анджелина по време на снимките на "Господин и госпожа Смит".
 
Явно обаче бившата му вече е преодоляла раздялата, особено след като стана ясно, че е лудо влюбена в новото си гадже Джъстин Тероукс. Близки до звездите източници споделят, че Брад Пит изпратил копие от филма на Анджи до Джен, след което пристигнал и букет с картичка до Джоли, в която разлюбената Анистън посочвала "колко красиво е режисиран филма".

Джен е толкова щастлива и смята, че всички нейни сърдечни разочарования може да са си стрували, тъй като днес тя има това, което има, коментират още приближени на Анистън.


Свързани новини

Пит поздравил Анистън за сватбата

15.08.2012

Анистън поканила Анджелина на обяд

07.06.2012

Justin Bieber е най-търсен в интернет

30.11.2011


flash