Адел планира да си вземе почивка

Адел планира да си вземе петгодишна почивка, за да се съсредоточи върху връзката си.

Изпълнителката на песента "Rolling in the Deep" смята, че е важно да отдели повече време на приятеля си Саймън Конеки, защото, когато отдавала приоритет на кариерата си в миналото, сърцето й било разбито.

"Смятам да си взема почивка за четири-пет години. Постоянно работя и връзките ми се провалят. Така че поне този път ще имам достатъчно време да запиша щастлив албум, а също и да бъда влюбена и щастлива. Не зная какво ще правя след това. Може би ще се омъжа, ще имам деца, ще си направя красива зеленчукова градина", сподели певицата.

23-годишната Адел смята, че е добра партньорка, защото обича да готви, да кара хората да се смеят и се наслаждава на секса, макар да признава, че склонността й към драматизъм може да създаде проблеми. "Харесва ми леко да драматизирам. Това е лошо, мога да загубя самообладание много бързо и никога не говоря за това. Добрата ми страна е, че съм грижовна, бих направила всичко за мъжа ми. Готвя добре, забавна съм, винаги искам да правя секс, макар че повечето момичета не искат", разказа Адел пред американското издание на сп. "Вог". 


Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash