Лейди Гага си купи къща в Лондон

Лейди Гага си купи жилище в Лондон. Певицата купила апартамент в квартал Фицровиа в британската столица, за да не отсяда в хотели, когато пристига в града.

Апартаментът се намира в нова луксозна сграда, която все още не е завършена. Тя ще има модерна бетонна облицовка, прозорци от пода до тавана, четири луксозни крила, градина на покрива и общ заден двор.

"Тя отсядаше в хотел Лейнсбъроу всеки път, когато посещаваше Лондон, но тъй като идва много често, реши да инвестира в закупуването на собствен имот", съобщи запознат източник. Кварталът, в който ще живее Лейди Гага, вече се превърна в популярна дестинация за звездите през последните години.

Мадона имаше собствена къща в района, в която живееше с бившия си съпруг Гай Ричи. През май 2010 г. той също се сдоби с две имения в квартал Фицровия, които обедини в една къща. Лейди Гага ще живее в апартамента с приятеля си Тейлър Кини. Преди време певицата покани актьора от "Дневниците на Вампира" да заживее с нея и двамата търсеха имоти в Ню Йорк и в родния й щат Пенсилвания.  


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash