Търси в сайта...

Мадона ще построи 10 училища в Малави

Поп звездата Мадона има плановете си да построи 10 училища в Малави. Това става ясно само няколко седмици, след като обяви, че се отказва от проекта.

Фондацията на Мадона "Да възродим Малави" трябваше да построи академия за момичета в неравностойно положение в африканската страна. Надеждите избледняха на фона на миналогодишните твърдения в пресата, че фондацията страда от сериозни финансови проблеми. Тогава Мадона разпусна борда на директорите и разкри, че се отказва от проекта.

Жителите на африканската страна могат да бъдат спокойни, защото поп кралицата не е излъгала и ще строи не едно училище. Те ще бъдат факт с помощта на неправителствени организации, а строителството е предвидено да започне през март. "Това остава много голям приоритет в живота ми. Научих много през последните няколко години и сега се чувствам по-уверена, за да постигна целта си за образование на децата в Малави", каза Мадона в изявление.

Мадона има две петгодишни осиновени деца от Малави - Дейвид и Мърси. Певицата има и 14-годишна дъщеря Лудрес, както и 10-годишен син Роко.

Междувременно стана ясно, че Мадона ще издаде новия си сингъл "Give Me All Your Luvin", с участието на Nicki Minaj и M.I.A. на 3 февруари, три дни преди дългоочакваното си представление на полувремето на Super Bowl.


Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash